dimarts, 6 de març del 2018

Nota de premsa

NOTA DE PREMSA - Ona de Sants Montjuïc 94.6 FM

“LES RUTES DEL SO” s’uneix al Dia de la Dona.

Emissió: Dimarts 7 de març a les 11.00h.

Aquesta setmana, Les Rutes del So d’Ona de Sants Montjuïc, dedicarà el seu espai al “Dia de la Dona”, una diada que se celebrarà arreu del món el dijous 8 de març, destinada a reivindicar la lluita de la dona per millorar les seves condicions laborals, socials i polítiques.

Una celebració que va néixer l’any 1911, i que des del 1977 està reconeguda per l’Organització de les Nacions Unides.

Aprofitarem aquesta emissió tan especial per rendir homenatge a la desapareguda cantant catalana MARIA LAFFITTE que, justament aquest any, es compleixen deu de la seva mort sobtada a l’edat de 58 anys. Una veu femenina de casa nostra que no podem oblidar ni pot faltar en aquest programa tan particular per a les dones.

Des de “Les Rutes del So” també volem posar el nostre gra de sorra per la causa de la Dona treballadora i ho farem oferint-vos una selecció de veus femenines d’arreu del planeta, com la cantautora de Costa d’Ivori FATOUMATA DIAWARA, el tercet femení canadenc WAILIN’ JENNYS, la jove cantant brasilera CEU, el modern quartet a capella finlandès TUULETAR, la cantant xina GONG LINNA, la cantant i compositora castellana ANA ALCAIDE, la innovadora cantant turca GAYE SU AKYOL, la ja desapareguda cantautora francesa BARBARA, la cantant i instrumentista de Mauritània NOURA MINT SEYMALI, i la moderna cantautora de Nova Zelanda ALDOUS HARDING. 

El programa estarà conduit per Ànnia Mir, amb guió i direcció d’Albert Reguant.

Trobareu tota la informació del programa i els Podcasts per poder-lo escoltar al seu propi blog: http://lesrutesdelso.blogspot.com. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada